Som et led i vores bestræbelser på, at kvalificere vores medlemmer til de store opgaver vi løser for events i København, og som en bonus for de frivilliges medlemsskab, tilbyder vi, at uddanne vores medlemmer. På den måde bliver vi alle bedre rustet til opgaverne og møder også hinanden i gode faglige rammer.

Vi har startet kursusrækken 'Den Kompetente Frivillige' hvor emner som kommunikation, konfliktløsning og kulturelle forskelle behandles med spændende oplæg og kurser.

Vi afholder også medlemsarrangementer, som fælles medlemsaftener og rundvisninger på relevante kulturinstitutioner og prøver at tilbyde vores medlemmer nogle gode inspirerende aftener, sammen med hinanden.

Her på siden kan du se de kurser vi tilbyder og hvad du kan forvente af dit medlemskab.


LIDT EKSTRA TIL AKTIVE MEDLEMMER!


Når du er ude på opgaver som frivillig gennem Cph Volunteers får du mange gode og spændende oplevelser, og vi vil gerne give dig endnu flere!

Derfor har vi indgået et samarbejde med Nordisk Film Biografer A/S og PDH Music, og kan tilbyde dig, at komme til forpremiere på Månedens Film eller Månedens Koncert. Medlemsfordelen er for de medlemmer, som har deltaget på opgaver gennem Cph Volunteers indenfor de sidste par måneder, og du må medbringe én ledsager. 

vi søger frivillige

Cph Volunteers | Byudvikling & Events | Nyropsgade 1, 3. sal | 1602 København V | T +45 33 66 66 48