Om os

Korpset kort fortalt

Cph Volunteers er hele Københavns frivilligkorps og består af omkring 2000 personer. Vores medlemmer er både nationale og internationale, kvinder og mænd og unge og ældre. Fælles for dem alle er, at de har en interesse i, og lyst til, at være frivillige. Ud over de mange medlemmer består Cph Volunteers af et sekretariat. Sekretariatet er dem, der fungerer som bindeled mellem de frivillige og eventarrangørerne. Derudover varetager sekretariatet ekstern rådgivning i forbindelse med brug af frivillige, medlemskommunikation, planlægning og afvikling af arrangementer og kurser samt økonomi og administration. Cph Volunteers er forankret i Københavns Kommune, Kultur- og Fritidsforvaltningen, Service & Forandring.

Nyhed - juli 2014: Cph Volunteers er blevet udvidet sommeren 2014 til også at rumme et kompetencecenter for frivillighed for Kultur- og Fritidsforvaltningen. Centret skal understøtte gode frivilligsamarbejder mellem kommune og civilsamfund. Målgruppen for dette er primært forvaltningens egne institutioner, som biblioteker, kulturhuse og idrætsanlæg. 

 
Vil du vide mere? Så læs med her!

Cph Volunteers arbejder målrettet med at:
 
Forbedre og sikre frivilliges vilkår
Være et væsentligt løft for eventarrangører
Bidrage til København som eventby
 
Før et samarbejde afholder vi altid en række indledende møder med eventarrangøren. Her forventningsafstemmer vi omkring Cph Volunteers’ rolle på eventen, vi sikrer ordentlige forhold for vores frivillige og vi rådgiver omkring arbejdet med frivillige og events.
Dette er med til, at Cph Volunteers i dag anses som en væsentlig aktør, der bidrager til København som eventby, hvor en koordineret indsats af frivilligt arbejde er en bærende forudsætning (se evt. vores interessentanalyse). Samtidig er korpset en oplagt måde for dig som borger at få en masse spændende oplevelser i København, udvide dit netværk med personer fra mange forskellige kulturer og få udvidet dine kompetencer i mødet med de forskellige opgaver, du involveres i. Yderligere er du med til at bidrage til København som eventby som frivillig i Cph Volunteers.
 
Er du arrangør og vil du gerne høre nærmere om et potentielt samarbejde?

Så læs først nedenstående kriterier for udvælgelse af events:
 
Vi støtter arrangementer:
• der har karakter af event, festival, større sportsbegivenheder eller enkeltstående, unikke arrangementer
• der har offentlig adgang
• hvor frivillig arbejdskraft er en væsentlig forudsætning for gennemførelse
• der er københavner, nationale eller internationale begivenheder (dog kan arrangementer med lokal forankring støttes, når de er kommunens egne initiativer, og de ikke er en del af en forventet drift)
• der er kommunalt eller statsligt støttede (gerne i form af midler, drift, faciliteter eller samarbejde)
 
Vi støtter ikke arrangementer:
• der udelukkende har kommerciel karakter
• der er kampagner udelukkende med politiske, religiøse eller humanitære formål
 
Hver eneste henvendelse behandles ud fra flere kriterier og med hovedvægt på hvor vigtigt arrangementet er for København som værtsby.

Du er velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere omkring samarbejdet. Skriv en mail til info@cphvolunteers.dk eller ring på telefon 33 66 66 48. 
 
Har du brug for yderligere rådgivning, en oplægsholder eller måske en inspirator til din virksomhed? Så læs mere her: hvad kan vi hjælpe med? 
 

Nyheder fra CPH Volunteers

Se alle nyheder

Aktuelle opgaver

Se alle opgaver
 • 20. februar

  Din medlemsprofil

  Det sker at man skifter e-mail eller telefon nummer.

  Læs mere…
 • 9. december

  Julearrangement

  Der julehygges med vores medlemmer onsdag d. 11. december

  Læs mere…
Bliv medlem