Månedens medlemsportræt


  April - Birte Hagelund


Hvorfor meldte du dig ind i Cph Volunteers?
Jeg meldte mig ind fordi jeg godt kan lide at være med til specielt de store events i København. Jeg kan lide at møde nye mennesker og mennesker fra mange forskellige lande samt få nye indsigter.

Hvad laver du til hverdag og i din fritid?
Jeg dyrker en del sport, nyder kulturlivet, min familie, frivilligt arbejde og regner med, jeg snart skal i gang med at undervise lidt igen.

Hvad har været din største oplevelse i forbindelse med en opgave?
Der har været rigtig mange gode og sjove oplevelser, men det største var en kontakt med to kvindelige smykkedesignere fra Colombia, jeg fik under Copenhagen Business Cup i år. De repræsenterede Colombia og var med i konkurrencen. Jeg var efterfølgende sammen med dem i Tivoli og så inviterede jeg dem med hjem. De var glade for at se et dansk hjem og spise dansk mad. Vi talte om Danmark og Colombia i adskillige timer. Det var på alle måder gensidigt berigende.

Hvad er det bedste ved at være medlem af Cph Volunteers?
Det bedste er de mange spændende mennesker jeg møder på opgaverne og at vi løser opgaver sammen. Et gensyn med dem, jeg har været sammen med før, synes jeg også er herligt. Og så er de fleste events, jeg har deltaget på, velorganiserede. Derudover har jeg fået indsigt i mange forskellige spændende områder gennem arbejdet med Cph Volunteers.Marts - Martin Spliid


Hvorfor meldte du dig ind i Cph Volunteers?
Jeg var frivillig til Copenhagen Historic Grand Prix for en del år siden (mener det var 2010) og hørte der at en del af de andre kom fra noget der hed Copenhagen Volunteers. Det måtte jeg lige finde ud af hvad var og efter at have læst om det meldte jeg mig til. Jeg har altid nydt at arbejde som frivillig, da man møder mange forskellige mennesker i forskellige situationer

Hvad laver du til hverdag og i din fritid?
Jeg arbejder til dagligt som gruppeleder hos SCIENCE IT (IT-afdelingen hos Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet), hvor jeg leder gruppen af lokalsupportere på Frederiksberg Campus. Min fritid lige nu står på overtagelse af hus og en kommende baby.

Hvad har været din største oplevelse i forbindelse med en opgave?
Alle opgaver for Cph Volunteers har været de største oplevelser. Jeg har aldrig været med for selve begivenheden, men mere for at opleve de forskellige mennesker - både de andre frivillige og deltagerne af begivenheden.

Hvad er det bedste ved at være medlem af Cph Volunteers?
At kunne hjælpe til ved forskellige former for begivenheder, hvor det handler om at give andre en god oplevelse.Februar - Mary Priya Zachariah


When did you arrive in Denmark and why are you here?
I arrived in Denmark in 2009 on account of my husband’s work.

What do you work with and what do you do in your spare time?
I have a BA in Psychology/Sociology, and I did my Event Management at the University of San Diego, California.

In 2010, I decided to start working towards my own business. Because of my personal history and my intense love of different cultural customs while extensively travelling, I decided to base my business on empowering women by embracing their core identities through the medium of cultural art, travel, music, dance, and crafts. My company is called Ma’Mela which means My Cultural Fair. www.mamela.dk

I play badminton, swim and paint in my spare time.

Why did you join Cph Volunteers?
I am what one would call a ‘cultural freak’ and I love absorbing all what I can of the cultural life of Copenhagen. I am thankful for the opportunity of volunteering for the Cph Volunteers which makes it even more possible.

Having heard about Cph Volunteers, I decided to join in because it met all my creative needs. It makes me come alive to be with people, see their talents, find out what ticks, experience the vibe, etc.

Tell us your best experience with Cph Volunteers...
2 event experiences that stand out for me:

a) My best work experience with Cph Volunteers was the Dominoes event. The UK management was terrific even though there were minor problems, and personally, I learnt a lot on how to keep your cool under stress, from their team leaders.

The second was a member event:

b) The Danish Democracy – Denmark and the Danes: Danish national identity and political culture – by Jakob Buksti. This lecture really shed a lot of light for me about Denmark and the Danes, and it really helped me in understanding and accepting the ‘closed’ social society mentality. I definitely would recommend this lecture to all foreigners, and Danes too. I love Denmark and the Danes!! Yippee……!Januar - Elise Grøndahl


Hvorfor meldte du dig ind i Cph Volunteers?
Jeg meldte mig ind i sin tid for at udvide mit netværk og prøve nogle nye og lidt anderledes ting.

Hvad laver du til hverdag og i din fritid?
Til hverdag arbejder jeg med turisme og er med til at sørge for at der kommer masser af turister til Danmark :) Fritiden bliver brugt på familien, venner, Cph Volunteers når arbejdet tillader det, rejser, teater, koncerter og hvad byen ellers byder på af kulturelle muligheder.

Hvad har været din største oplevelse i forbindelse med en opgave?
Oh, den er svær - der har været mange gode oplevelser, men den største var nok min første opgave, som var chokoladefestivalen :)

Hvad er det bedste ved at være medlem af Cph Volunteers?
Alle de fantastiske mennesker!December - Marc Le Devendec


When did you arrive in Denmark and why are you here?
I came in Denmark 1st January 2004 for work.

What do you work with and what do you do in your spare time?
I am working as a consultant in the telecommunications field.

Why did you join Cph Volunteers?
I joined mid 2013. I started as a volunteer with the Copenhagen Comics and was looking for similar activities when I found CPH Volunteers. CPH Volunteers is a nice option since they propose various events and you can join depending on your interests and availability. I think that volunteering is a nice way to meet new people and to discover various events happening in the city.

Tell us your best experience with Cph Volunteers...
Difficult to say... many events are of interest, may be Dominoes at the beginning of August since it was a really big event where we set up thousands of bricks in the center of CPH, there was also a very nice party in the evening. The event was organized by KIT, who is also responsible for the organization of the event for Green CPH, 22nd of January 2014!!


 November – Petra Ulmer


When did you arrive in Denmark and why are you here?
I arrived in Copenhagen April 2013. My husband is an expat and I am a spouse.

What do you work with and what do you do in your spare time?
I am a free lancer. I used to work with children suffering from dyslexia. I am also a teacher of German as a foreign language and give some private lessons, but I would like to work more.

In my spare time, I spend a lot of time doing different kinds of sports like indoor climbing, stand up paddling and running. Last September, I ran my first marathon and I have already signed up for the second marathon in Madrid. Of course I will join the DHL race next summer with Cph Volunteers. Besides that, I enjoy city life.

Why did you join Cph Volunteers?
I have always done volunteering work – I believe it is only a small contribution to society and a good opportunity to get into contact with different people and circumstances.

Tell us your best experience with Cph Volunteers...
Until now I haven’t been disappointed with any events, but Klang Music Festival this summer was definitely the most impressing experience.Oktober - Peter Lyderik


Hvorfor meldte du dig ind?
Det er takket være min dejlige kone Tuula, at jeg meldte mig ind, for hun fandt Cph Volunteers i forbindelse med COP 15 tilbage i 2008. COP 15 var mit første event og siden er det blevet til mange events, enten som frivillig eller som områdeleder.
 
Hvad er det bedste ved at være medlem?
At møde en masse dejlige og interessante mennesker og se København på en måde man ikke ser til dagligt, via de events man deltager i. 
 
Hvad laver du til hverdag og i din fritid?
Yoga, meditation og vinterbadning. Jo mere, des bedre.
 
Hvad har været din største eventoplevelse?
Der har været så mange gode oplevelser, at det er svært at sige hvilken eventoplevelse der har været den største. Men events hvor der er noget at lave og hvor ens deltagelse værdsættes, er altid gode oplevelser. Og nu hvor vi har fået ny bevilling, ved jeg at der i fremtiden vil komme en masse gode oplevelser. 
 September - Astrid Dybdahl Ovesen


Hvorfor meldte jeg mig ind? 
Jeg meldte mig ind for at mere ud af København som kulturby og for få nogle anderledes og sjove oplevelser i min hverdag. Efter at jeg er blevet færdig som studerende og er kommet ind på arbejdsmarkedet, så synes jeg at der gået lidt for meget rutine i mine dage, og derfor meldte jeg mig ind i Cph Volunteers for at prøve noget nyt og anderledes.  

Hvad laver jeg til hverdag og i min fritid? 
Til hverdag arbejder jeg som jurist i Energistyrelsen, hvor jeg forsøger at gøre Danmark lidt grønnere ved at få opstillet nogle vindmøller på havet og få sat gang i projekter vedrørende udviklingen af bølgekraft. 
I min fritid prøver jeg at nå at være frivillig på så mange Cph Volunteers events som muligt, men det kniber nogle gange pga. mine arbejdstider. Ellers ynder jeg at fare vild i boghandlere (også gerne i udlandet, hvis jeg kan komme af sted på en forlænget weekendtur), og drikke kaffe i små, charmerende cafeer med gode lænestole.     

Hvad har været min største event oplevelse?
Min første opgave var at være værtinde på Frivillighedens dag i 2012 og selvom jeg har været på mange spændende og sjove events efterfølgende, står dette event som min bedste oplevelse indtil videre. Jeg lærte nogle søde og rare mennesker at kende, og der var en virkelig god stemning hele aftenen. Det var en god oplevelse at få lov til at være frivillig for de mennesker som til hverdag er frivillige for alle andre. De gør et kæmpe stykke arbejde og at kunne være med til at fejre dem, føltes meget givende.

Hvad er det bedste ved at være medlem?
Det er helt klart at få lov til at være frivillig på de mange sjove og spændende events og arrangementer, som måske ikke var blevet til noget uden de frivillige hænder. At give en hjælpende hånd, uanset om det drejer om tage i mod jakker, stille dominobrikker op eller sørge for startnumre med sports events, er altid en god oplevelse, fordi de mennesker man møder og arbejder sammen med er glade, imødekommende og engagerede. 
 August - Carsten Jones


Hvorfor meldte du dig ind i Cph Volunteers?
Jeg meldte mig ind i Cph Volunteers for at opleve København på en anden måde end jeg normalt gør.

Hvad laver du til hverdag og i din fritid?
Til daglig arbejde jeg som finance accountant for et internationalt softwarefirma. Min fritid bruger jeg på at "to participate in life", og jeg spiller basketball, synger, spiller musik, og dyrker yoga samt fitness.

Hvad har været din største oplevelse i forbindelse med en opgave?
Min største oplevelse var Dominoes den 1. august 2013. Jeg synes, det var den bedste, fordi den virkelig viste samvær. Vi fungerede godt som et team, og de mennesker som havde ansvaret gjorde et godt stykke arbejde for at få os til at føle os som en del af projektet.
Plus, at jeg var så heldig at løbe ved siden af kamerakvinden for at give hende plads til at filme. Det var sjovt.

Hvad er det bedste ved at være medlem af Cph Volunteers?
Det bedste ved at være medlem af Cph Volunteers er at opleve ting som jeg normalt ikke gør, og at møde nye mennesker.
 Juli - Mun Li Law


When did you arrive in Denmark and why are you here?
I arrived in Denmark two years ago to reunite with my boyfriend who had dreamt about living in the happiest nation. I came to discover the new land, where you could find fabulous interior design, H.C. Andersen's fairy tales, the Danish pastries and the cycling atmosphere.

What do you work with and what do you do in your spare time?
I am now working in the IT department of a shipping company. In my spare time, I enjoy hanging out with friends and being outdoor. You may see me around in a cafe enjoying brunch in weekends. Oh right, my Danish classes do keep me occupied as well.

Why did you join Cph Volunteers?
When I came to Denmark, I had no other acquaintances except my boyfriend. And as I believe in values of volunteering, so I looked for engaging in society through volunteer networks. Luckily, I had found CPH Volunteers through recommendation of the city council.

Tell us your best experience with Cph Volunteers...
There are several events I could recall, Chocolate Festival, BMX Championships, WOMEX, but I would say the best experience would be working as the Event Assistant for the “mad+medier” food conference in 2011. I got the chance to help out in the kitchen amongst other supporting tasks. I really enjoyed the atmosphere when I interacted with different food lovers and volunteers in the event.Juni - Michael Martey Tei-Ahontu


When did you arrive in Denmark and why are you here?
I arrived in Denmark in September 2011 and I am here on the green card scheme.

What do you work with and what do you do in your spare time?
I am still searching for a job, while taking my Danish classes and I am currently in DU 3 Module 5. I have an MSc in Development Studies from Norway and BA in Law/Sociology from Ghana. But in the meantime I work at McDonalds.
I spend my spare time mostly with my family, that’s my wife and little daughter. Off course, I do make some time for Cph Volts activities as well.

Why did you join Cph Volunteers?
I joined Cph Volunteers first and foremost to be able to expand my network, because this is the only place in Copenhagen where you can meet both Danes and non Danes from diverse backgrounds. Secondly, I find it both interesting and an opportunity to contribute to the organization of events in Copenhagen. Finally, because I am interested in the events hosted by Cph Volunteers as well as the member events.

Tell us your best experience with Cph Volunteers...
My best experience with Cph Volunteers was when I volunteered at the Chocolate Festival. There were lots and lots of chocolates varieties to taste not to mention the goodie bag. In general the program was well coordinated and the crew was also very interesting to work with.
 Maj - Birthe Niebe


Hvorfor meldte du dig ind i Cph Volunteers?
Jeg meldte mig ind fordi jeg gerne vil gøre et stykke arbejde i forbindelse med forskellige kulturelle begivenheder i København, og fordi jeg gerne vil bruge byen mere end jeg plejer at gøre.

Hvad laver du til hverdag og i din fritid?
Jeg er nu på efterløn efter at have arbejdet som pædagog i 30 år, men jeg har ikke helt forladt arbejdsmarkedet og er nu ansat i Handicapcenter København som kontaktperson for personer med erhvervet døv/blindhed. Det er et arbejde jeg er rigtig glad for. Det er meget givende og jeg har lært meget om de livsvilkår som svagsynede og folk med nedsat hørelse har.  I min fritid er jeg sammen med familie og venner, ser mange film og læser en del bøger. Jeg er frivillig i et hjemløseprojekt i NV og så er jeg lige startet på løbeskole. Jeg vil gerne lære at løbe 5 km non-stop, så jeg er klar til DHL-stafet med Cph Vol !!  Jeg håber vi også i år skal deltage i løbet.

Hvad har været din største oplevelse i forbindelse med en opgave?
Jeg har efterhånden deltaget i mange forskellige opgaver, men den sjoveste event er nok Mad Food Festival 2011 på Refshaleøen. Jeg var med begge dage og var i madteltet, hvor der virkelig var travlhed. Det var ikke organiseret særlig godt, så der var en del forvirring, men samarbejdet med de andre frivillige gjorde, at det blev en god oplevelse.

Hvad er det bedste ved at være medlem af Cph Volunteers?
Det bedste ved at være medlem er at møde mennesker fra mange lande med forskellig baggrund.  Der er rigtig mange gode medlemsarrangementer og kurser.
 November - Jeannette Kjær Eriksen


Hvorfor meldte du dig ind i Cph Volunteers?

Min veninde anbefalede mig at blive medlem af Cph Volunteers, da hun selv havde været med til en masse gode events og fået mange spændende opgaver. Jeg meldte mig ind fordi, jeg synes, det lød interessant, og fordi jeg altid er frisk på nye oplevelser og anderledes opgaver. Desuden ville jeg gerne gøre en god gerning og give en hjælpende hånd med at være frivillig.


Hvad laver du til hverdag og i din fritid?

Til daglig arbejder jeg som lægesekretær på en kræftafdeling og jeg er i gang med Sundhedskommunom-uddannelsen ved siden af arbejdet, hvilket jeg rigtig rigtig glad for. Fritiden bruger jeg sammen med familie og venner. Jeg træner i et fitnesscenter og løbertræner til et halvmaraton, som jeg skal deltage i til foråret. Jeg elsker at rejse og bruger gerne al min ferie i alverdens spændende lande og får nye minder for livet.


Hvad har været din største oplevelse i forbindelse med en opgave?

Jeg synes, der har været rigtig mange gode oplevelser og jeg møder altid så mange søde og imødekommende medlemmer i Cph Volunteers, hvilket er en skøn oplevelse i sig selv. Sidste år var jeg garderobe assistent til MTV EMA pre party awards show, og det var skægt at stå og gøre alle bøjlerne klar i garderoben samtidig med at Rasmus Seebach, Medina og mange andre sangere stod ved siden af og lavede lydprøver og øvede sig til aftenens show. Senere på aftenen havde vi mulighed for at slappe lidt af og nyde showet, så vi gik en runde og kom ind i VIP loungen og mængede os for et øjeblik med alle kendisserne:-)


Hvad er det bedste ved at være medlem af Cph Volunteers?

Det bedste er, at man får så mange positive og spændende oplevelser. Jeg synes, at det er super skægt at være på diverse opgaver og møde nye skønne mennesker, og at prøve noget, som man ellers ikke havde mulighed for. Jeg synes det bedste er, at man giver en hjælpende hånd og yder en indsats samtidig med, at man får så meget god energi tilbage, og har fede oplevelser at tænke tilbage på.October - Qasim Wasim Dar


When did you arrive in Denmark and why are you here?

After a lot of re-organization of my work related activities at home in Pakistan I arrived in Denmark in May 2011. My childhood with books by Hans Christian Andersen and the interest in the future with deep concern with the Environment of the World for the common good of the people really pulled me straight to Copenhagen.

Living abroad had definitely many choices for me but the Copenhagen Summit, COP 15 Conference at City of Copenhagen set  such compelling pressing goals for a Cleaner Greener City that it made me think many times on how best to reassess and blend the available real economic factors with the so called Brain Drained Talent across our boundaries. Hence there was no other option but to share our experiences and try and create better opportunities for all.


What do you work with and what do you do in your spare time?

My work is an active blend of entrepreneurship, applied academics and public policy initiatives trying to add to the much needed human capital and social support to the ever stressed energy sector.

And at the same time looking for workable support options from the agricultural sector of Pakistan shedding tireless endless hours while working towards trying to address to the needs of the basic micro economic systems at the smallest of the levels of the scale.

There where human and natural odds interact and the economic survival of the fittest is not even the nearest of the explanations when it comes to addressing the root causes of economic and social imbalances.

There is no concept of spare time but where there is a will there is a way so almost all of my time other than my first interests is interlinked with direct and indirect activities helping the socially and economically marginalized people.


Why did you join Cph Volunteers?

Ever since my first week in Copenhagen I have been in touch with Cph Volunteers. I think it has been one of the best and the most simple way to express my feelings for the common good and the collective well being concerning any society and social system.


Tell us your best experience with Cph Volunteers...

At Cph Volunteers every activity has its own meaning for any one participating in it. But for me one of the most interesting and involving activities was supporting the Special Olympics Team Malta as a Guide for their participation in the Special Olympics European Football Tournament 2012 Denmark.

It was one of the most heartening experiences where sportsmanship and the challenge and the thrill to compete in sports was directly met with the much superior challenge to survive as human beings with all its respects and dignity.

The opportunity to support, lending a helping hand and sharing the enthusiasm of the marginalized sportsmen was really a very strong and at the same time very humbling motivation to keep on trying to do better for the world.September - Karlis Laizans


Hvornår kom du til Danmark, og hvorfor er du her?

Jeg kom til Danmark for to år siden i slutningen af august, 2010. Jeg kom hertil for at studere Marketing Management og for at få nye oplevelser og blive bedre til engelsk.


Hvad arbejder du med, og hvad laver du i din fritid?

Jeg studerer stadig og i min fritid prøver jeg at have det så sjovt som muligt. Jeg rejser, når jeg får muligheden, hygger mig med mine venner, jonglerer og spiller spil.


Hvorfor blev du medlem af Cph Volunteers?

Jeg blev medlem af Cph Volunteers for at møde nye mennesker og for at bruge min fritid på en god måde.


Fortæl os din bedste oplevelse hos cph volunteers...

Min bedste oplevelse med Cph Volunteers var min første opgave. Det var til BMX Championship i 2011. Jeg arbejdede i servicecenteret, og vi grinede så meget og havde det så sjovt. Og så fik jeg oven i købet nogle nye venner. Det kunne ikke blive meget bedre.August - Johan Gaunitz


Hvorfor meldte du dig ind i Cph Volunteers?

Det er en "familietradition" at engagere sig i samfundet som frivillig. Min tip-tipoldefar Johan Pontén arbejdede - som frivillig ved siden af sit embede - med psykisk syge. Min far engagerede sig bl.a. i spejderbevægelsen som leder og lejrchef. Min mor engagerede sig i folkedans, teater og håndbold som frivillig, så for mig har det været ganske naturlig at gå videre i "frivilligsporet"

Jeg havde dog ikke hørt noget om Cph Volunteers før jeg på et kursus anordnet af Center for frivilligt socialt arbejde mødte en pige der fortalte os om Cph Volunteers. Et par måneder senere meldte jeg mig ind via nettet, men først 7 -8 måneder herefter begyndte jeg aktivt at deltage som frivillig.

Herefter har jeg været engageret i adskillige aktiviteter via Cph Volunteers, fra at servere på Frivillighedens Dag til at være guide ved fotoudstillinger og nu senest chauffør ved Copenhagen Jazz Festival.


Hvad laver du til hverdag og i din fritid?

Formelt så er jeg faktisk overgået til efterløn nu, men alligevel så arbejder jeg videre, både som kustode og interviewer. I min fritid padler jeg i min kajak eller vandrer og om vinteren står jeg på ski.


Hvad har været din største oplevelse i forbindelse med en opgave?

Det er meget svært at vælge da Cph Volunteers har givet mig så mange rigtigt gode oplevelser. Den største oplevelse var nok alligevel "Spring Festival", teaterforestillinger - hovedsaglig for børn. Børn er jo oftest så spontane, positive og umiddelbare i deres oplevelser.

Hvad er det bedste ved at være medlem af Cph Volunteers?

Det bedste ved at være medlem er helt sikkert at man møder en hel masse forskellige positive og engagerede individer fra hele verden. Det oplever jeg som uhyre positivt.Juli - Glyka Goldfish


Hvornår kom du til Danmark og hvorfor er du her?

Jeg kom til København i januar 2011 efter jeg afsluttede min kandidat, hvor jeg fik muligheden for at arbejde i fem måneder. Bagefter fik jeg tilbuddet om at forsætte mit arbejde i yderligere seks måneder og nu er jeg lige startet på min PhD som vil tage tre år.


Hvad arbejder du med og hvad laver du i din fritid?

Jeg arbejder for Department of Food Science ved Københavns Universitet som PhD studerende. I min fritid går jeg til dansk, læser, laver mad, spiller spil, træner og deltager i events som frivillig.


Hvorfor blev du medlem af Cph Volunteers?

For mig er det at være frivillig en livsstil, og i mit hjemland var jeg frivillig i næsten 10 år i samme organisation. Da jeg fik muligheden for at blive længere i København ledte jeg på nettet efter en organisation, hvor fandt jeg Cph Volunteers som jeg blev en del af.


Fortæl os din bedste oplevelse hos cph volunteers...

For mig betyder hver enkelt event noget specielt, men min bedste oplevelse var Forårs Festivalen hvor jeg deltog i tre dage. Det unikke ved dette event var muligheden for at se og møde mange forskellige artister fra Europa og tale med dem.

Vi havde også en middag lørdag aften, og der var jeg så heldig at sidde til bords med tre fra Frankrig og to fra Belgien. I løbet af aftenen talte vi om mange forskellige ting og der gik op for mig, at nogle gange behøver du ikke at tale det samme sprog eller have samme uddannelsesmæssige baggrund, for at kunne udtrykke dig selv og have en hyggelig samtale med andre.Juni - Morten Hansen


Hvorfor meldte du dig ind i Cph Volunteers?

Det er faktisk en sjov lille historie – og samtidig en historie om en magisk verden som åbner sig, når man begynder at følge sin intuition.
Søndag den 11. marts 2012 får jeg pludselig den her indskydelse, at jeg skal starte til fitness. Lige da jeg er ved at være færdig med træningen, får jeg den her indskydelse, at det kunne være fedt at få en kebab.

Jeg er på vej over for at få en kebab, da jeg går forbi et italiensk pizzeria, og pludselig får jeg lyst til en italiensk pizza.

Jeg spiser en lækker italiensk pizza, mens jeg læser en gratisavis, hvor der står, at der er gratis entré til en fodboldkamp i Parken. Der er en time til kampen starter, og jeg får den her indskydelse at tage ind og se kampen.

Til min store skuffelse er alle 37.000 billetter revet væk, men der står at man kan møde op alligevel, fordi det måske ikke er alle, der indløser deres billet. På vej til Parken venter jeg på bussen.

En bus ankommer til busstoppestedet og folk stiger ud. En gut med sydlandsk udseende stiger ud bagerst i bussen, og han har en vindjakke på, hvor der bagpå står skrevet: "Cph Volunteers". Et eller andet inde i mig siger: "Cph Volunteers - den husker jeg lige".

Jeg kommer ind i Parken uden problemer og nyder stemningen. Senere samme aften går jeg på nettet og søger på "Cph Volunteers". Få minutter senere melder jeg mig ind i Cph Volunteers.


Så hvorfor meldte jeg mig ind i Cph Volunteers?

Det var bare den her indskydelse, jeg fik.


Hvad laver du til hverdag og i din fritid?

Jeg bruger det meste af min fritid på at udbrede kendskabet til et nyt frivilligt initiativ, som hedder clubcool.dk. - clubcool.dk stiller spørgsmålet: "Kan du få 5 mennesker til at smile i dag?" og opfordrer alle til at få hinanden til at smile:-)

Til hverdag arbejder jeg som freelance web-designer.


Hvad har været din største oplevelse i forbindelse med en opgave?

Jeg var bartender ved e-Boks Open 2012 (m. Caroline Wozniacki), og det var SÅ fedt!

Samtidig så var der en rigtig god og varm energi blandt alle os frivillige, så det var fedt at være en del af teamet.


Hvad er det bedste ved at være medlem af Cph Volunteers?

At have det sjovt og møde nye mennesker.Maj - Brenda Happ


When did you arrive in Denmark and why are you here?

I arrived in Denmark in November 2007 from Pennsylvania, USA. My husband was given an opportunity to work in the Danish office at FLSmidth A/S. So we agreed and here we are.


What do you work with and what do you do in your spare time?

Actually in my spare time I am a volunteer for CPH Volts. I have been a volunteer since the Cop15 event in 2009. I am also attending Danish classes for about 2 years.


Why did you join Cph Volunteers?

I joined Cph Volunteers to meet new and different people. I was also interested in the different events Cph Volunteers was hosting. As a foreigner one does not have the knowledge or the opportunity to see these types of events that we as volunteers do. It is really nice to have a “behind the scenes” aspect.


Tell us your best experience with Cph Volunteers...

I would have to say that my best experience has been when I have worked with UCI cycling and the Jazz Fest.  Both have been very well organized and are very nice to all those that are involved.Nyheder fra CPH Volunteers

Se alle nyheder

Aktuelle opgaver

Se alle opgaver
 • 20. februar

  Din medlemsprofil

  Det sker at man skifter e-mail eller telefon nummer.

  Læs mere…
 • 9. december

  Julearrangement

  Der julehygges med vores medlemmer onsdag d. 11. december

  Læs mere…
 • 12. november

  Multikulturelt Sammenskudsgilde

  To dage tilbage....!

  Læs mere…
 • 12. november

  Databasen

  Er kommet sig over sin influenza.

  Læs mere…
 • 5. november

  Velkommen til Tilde Blaaberg Rørvig

  Holdet udvides med en ekstra medarbejder

  Læs mere…
 • 4. november

  Database influenza

  Vores database har fået influenza... Det betyder desværre at man ikke kan melde sig ind lige nu. Vi håber og krydser fingre for at den er oppe og køre igen fra imorgen :-)

  Læs mere…
 • 31. oktober

  En øv dag

  Nanna havde sidste arbejdsdag her i dag.

  Læs mere…
 • 17. oktober

  4 more years!

  Der blev den 12. september indgået politisk aftale om en fortsat 4-årig drift af Cph Volunteers frem til og med 2017.

  Læs mere…
 • 9. oktober

  Frivillighedens Dag 2013

  Dette års Frivillighedens Dag er afsluttet og vinderne er kåret.

  Læs mere…
Bliv medlem